arev
Newbie 5 mesaje
|
motorola v360 - nu pot sa trimit SMS
scris pe 13 ian 2009 12:54 de arev
Buna.Am si eu un motorola v360 decitiva ani dar nu am folosit serviul de sms pina acum si... surpriza !!! NU POT TRIMITE SMS DE PE EL. Am incercat cam tot ce am stiut dar nu a mers, asa ca am facut si o resetare principala dar tot degeaba . Daca stie cineva , va rog sa-mi spuneti cum se face. Mersi.
Editat de xtreme pe 13 ian 2009 16:57
|
sus |
|
xtreme
Expert member 637 mesaje
|
Re: motorola v360 - nu pot sa trimit SMS
scris pe 13 ian 2009 16:54 de xtreme
Buna.Am si eu un motorola v360 decitiva ani dar nu am folosit serviul de sms pina acum si... surpriza !!! NU POT TRIMITE SMS DE PE EL. Am incercat cam tot ce am stiut dar nu a mers, asa ca am facut si o resetare principala dar tot degeaba . Daca stie cineva , va rog sa-mi spuneti cum se face. Mersi.
Cred ca e configurat gresit telefonul, nu are cum sa nu mearga SMS-urile. Esti pe Vodafone, Orange sau Cosmote? Trebuie trecut bine centrul de mesaje, spune-ne operatorul si iti spunem cum sa configurezi.
Editat de xtreme pe 13 ian 2009 16:57
|
sus |
|
arev
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 14 ian 2009 11:37 de arev
Mersi. Sunt pe Orange.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 14 ian 2009 14:44 de Guest
Centrul de mesaje pentru Orange este +40744946000. Trebuie sa intri la Mesaje in meniul de Setari si sa gasesti acolo ceva gen Message Center sau SMSC. Pui numarul acesta si ar trebui sa iti mearga.[/quote
Este setat numarul de mesagerie, dar tot nu merge.Pur si simplu parca as inchide mesajul. Nu apare nimic.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 14 ian 2009 14:45 de Guest
Este setat numarul de mesagerie, dar tot nu merge.Pur si simplu parca as iesi din mesaje. Nu apare nimic.
|
sus |
|
xtreme
Expert member 637 mesaje
|
scris pe 14 ian 2009 15:42 de xtreme
Este setat numarul de mesagerie, dar tot nu merge.Pur si simplu parca as iesi din mesaje. Nu apare nimic.
Dar dupa ce iti da eroarea asta (iese din mesaje), daca te duci sa cauti mesajul tau, il gasesti cumva in vreun folder, cum ar fi Drafts, Outbox, Sent?
|
sus |
|
arev
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 16 ian 2009 18:27 de arev
Nu apare in nici un folder. Parca nu am scris nimic. Daca vreu sa trimit sms si intru in meniu , scriu un mesaj, cind apas trimite, nu ies de tot din mesaje, ci ma trimite inapoi la folderele ce apar acolo : inbox, outbox,,mesaje predefinite etc.
|
sus |
|
xtreme
Expert member 637 mesaje
|
scris pe 16 ian 2009 22:01 de xtreme
Nu apare in nici un folder. Parca nu am scris nimic. Daca vreu sa trimit sms si intru in meniu , scriu un mesaj, cind apas trimite, nu ies de tot din mesaje, ci ma trimite inapoi la folderele ce apar acolo : inbox, outbox,,mesaje predefinite etc.
In cazul acesta, nu pare sa fie vreo problema de configurare, ci de software. Du-l la un service sa-ti faca o resoftare.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 20 ian 2009 12:40 de Guest
In cazul acesta, nu pare sa fie vreo problema de configurare, ci de software. Du-l la un service sa-ti faca o resoftare.
SALUT !... Sau il resoftezi singur(de ce sa mai dai bani,daca era sticat hardware mai ziceam),intra pe Softpedia topicul V360-e primul topic pe aria motorola-(e cel mai mare topic de pe net,peste 1500 de pagini-in romaneste- pt. v360 si cel mai complet,inveti de toate acolo) si le spui baietilor sa te ajute si sigur te vor ajuta. P.S.Nu fac reclama la site dar vad ca aici a primit un raspuns incomplet,service-ul nu este prima solutie !
|
sus |
|
arev
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 26 ian 2009 12:06 de arev
Multumesc de ajutor. Sigur e din soft, deoarece am conectat telefonul la calculator si cu un program numit motorola phone tools am putut trimite mess. Multumesc inca o data .
|
sus |
|
arev
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 26 ian 2009 12:08 de arev
Am sa incerc si sa-l reconfigurez , sa vad daca o sa stiu cum .Mersi.
|
sus |
|
Lozzy
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 28 ian 2009 20:31 de Lozzy
Hello
Am si eu un telefon de pe care nu pot trimite SMS-uri.
Spuneti-mi si mie, va rog, care este numarul de la centrul de mesaje la Vodafone! ..pls
|
sus |
|
xtreme
Expert member 637 mesaje
|
scris pe 28 ian 2009 21:33 de xtreme
Hello
Am si eu un telefon de pe care nu pot trimite SMS-uri.
Spuneti-mi si mie, va rog, care este numarul de la centrul de mesaje la Vodafone! ..pls
+40722004000 daca ai abonament sau +40722006000 daca ai cartela.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 24 mai 2009 13:19 de Guest
Buna.Am si eu un motorola v360 decitiva ani dar nu am folosit serviul de sms pina acum si... surpriza !!! NU POT TRIMITE SM
CAWPAZ81.jpg (3.52 KB)
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 15 sep 2009 16:29 de Guest
ms bro>< am un moto w230 si am incercat sa-l resoftez si nu mai mergea sa trimit mesaj si numarul asta mi-a fost de mare ajutor:X:X8-> thnx>< si astia cu v360 nu e greu sa-l resoftezi,treb doar sa t documentezi putin si sa ai un cablu de date. :*
|
sus |
|
seker
Newbie 1 mesaje
|
va rogg heellppp !
scris pe 20 nov 2010 18:00 de seker
bunaaaaaa ! am si euu un telefon nokia 3110 classic . tot asa nu merge sa trimit sms . sunt pe cosmote ! nu stiu ce sa`i mai fac va rog , mult ajutaattii`maaaaa :* !!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Problema
scris pe 3 feb 2011 13:44 de Guest
Salut.. am si eu un Nokia XpressMusic, si tot la fel.. scriu mesaju` dau expediere.. da` nu se trimite imi ramane in folderu` "A envoyer".. si`mi apare acolo sa ce trimite..
vreo problema de telefon sau de retea?:-? (specific.. ca am mesaje )
|
sus |
|
xtreme
Expert member 637 mesaje
|
Re: Problema
scris pe 12 feb 2011 21:37 de xtreme
Salut.. am si eu un Nokia XpressMusic, si tot la fel.. scriu mesaju` dau expediere.. da` nu se trimite imi ramane in folderu` "A envoyer".. si`mi apare acolo sa ce trimite..
vreo problema de telefon sau de retea?:-? (specific.. ca am mesaje ) Cel mai probabil nu e configurat corect centrul de mesaje. Trebuie sa intri la setari mesaje si sa verifici daca centrul de mesaje este cel corect pentru tine, difera in functie de operator si de tipul de serviciu folosit (abonament sau cartela). Majoritatea centrelor de mesaje au fost deja puse pe aici pe forum, daca nu gasesti posteaza aici si ti-l spunem.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 5 oct 2011 17:12 de Guest
incerc sa trimit mesaj dar nu pot . dupa ce il trimit imi spune imposibil de trmis si il gasesc la sent box ce sa fac . ? var rog help
|
sus |
|
xtreme
Expert member 637 mesaje
|
scris pe 5 oct 2011 22:09 de xtreme
incerc sa trimit mesaj dar nu pot . dupa ce il trimit imi spune imposibil de trmis si il gasesc la sent box ce sa fac . ? var rog help
Aproape sigur e de la setari. Pe ce retea esti? Ai abonament sau cartela?
|
sus |
|
|
Forum telefoane mobile
|